Lindas birthday <3

 
Tog tyvärr inte så mycket bilder från Lindas födelsedag av någon anledning, men gud så kul vi hade ♥
Skulle vilja tacka alla som var med med en stor blöt puss.
 
Snott från instagram!!!
 
 

I fell in love

 
With Marc from Switzerland...
 
But sssch it's a secret.
 
 
 

Dagen

 
Imorgon är det Lindas födelsedag, hon har bjudit hem oss på middag tillsammans med hennes roomates, några norska tjejer kommer och några italienska vänner. Det blir mat, tårta, prosecco och öl. Yum! Ska bli superkul. Idag jobbar jag som vanligt, men kan mer eller midre fly huset ikväll eftersom barnen ska iväg på middag hos sin farbror. YÄS!
 
 
Gjorde mat nyss.. 
Var godare än det ser ut!!
Och såklart un caffé till efterrätt :)
 

Den vackraste kvällen på stranden..

 
... Var den efter regn. 
 
 
 
 
Visst är det vackert? Efter ett ösregn i timtal var den annars så människofyllda stranden nästan helt tom, vågorna kluckade harmoniskt och det var nästan lite kyligt i luften. Detta var i slutet på augusti, och det var där jag fick årets första höstkänslor. Som jag älskar dom känslorna.
 

TJEJER

 
 
... Om ni någon gång åker till Rom (eller någon annanstans i Italien), är det väldigt troligt att ni kommer stöta på män. Män som till ytan är attraktiva, charmiga, roliga och romantiska, och framför allt, ITALIENSKA. Vem fantiserar inte om en romans i södern? Men det gäller att vara smart, PlaySmart that is. Det betyder att man måste alltid tänka kritiskt och ha "shame on you if you fool me once, shame on ME if you fool me twice"  bakhuvudet (men man ska såklart alltid ha som mål att inte bli fooled alls;).
Så nu tänkte jag ge er några exempel och tips helt enkelt. OM en kille säger någon utav dessa fraser till er, har jag bara en sak att säga.
 
Spring.
 
 
BACHELOR NUMBER 1, "A", aka The Italion Stallion.
 
 
 
= "I wish I could marry you", åh, är inte det varje flickas dröm att höra av en italiensk, ung snygg kille..? Nej. Inte av någon som faktiskt kallar sig själv, "Italian Stallion". SLUTA RING MIG NU
 
 
BACHELOR NUMBER 2 - "N". aka the GiantBaby 
 
= "That don't happen alot", kanske kan vara den största lögnen en italiensk horny teenage boy kan säga till en naiv svenska för att dra uppp kjolen på henne så snabbt som möjligt. Tur att jag är både street och PlaySmart, och tog genvägen mellan colosseo och Vittorio Emanuele för att komma därifrån.
 
BACHELOR NUMBER 3 - "C" aka ... The BADboy.. 
 
 
 
= Vilken kille som än säger så här, kan du vara säker på att han är PRECIS som "Italian boys" eller värre?! Herregud blir helt mörkrädd. Tur att man var playSmart än en gång. 
 
Och sist men INTE MINST,
 
BACHELOR NUMBER 4 - "G" aka Mr.Romance
 
 
 
= "Women is my drug". Så ärligt. Så brutalt. En framtidsstjärna. Vad tror ni händer? Jag är FAST. Nu är det dags att tänka utanför det PlaySmarta, och ligga steget före.. 
 
 
 
"Don't Play With Fire, Play With Boys"
 
 
/ M
 
 

ÄR SÅ STOLT

 
... Inte alls avundsjuk.. På fina Lina som lyckades med det jag alltid velat :@ Skaffa ett riktigt jobb, egen lägenhet, ha tända ljus i fönstret.. Hallå Linda hitta en egen dröm? Skulle vara arg annars men nu får jag ju vara där hur mycket jag vill! 
 
(Lovar det var mer städat innan jag varit där en timme..)
 
 Mys <3
 
 

MARTEDI

 
Idag är en dålig dag! Jag är sjuk, lite feber och förkyld. Blä. Men det hindrar inte en au pair från att jobba, nejnej :) Vill ni att era barn ska bli sjuka?!?,  vill jag skrika till mamman här, men det gör jag såklart inte, utan sväljer mina hostattacker och ler falskt. ♥ Sen råkar jag nysa på barnen. Imorgon är jag ledig, ska åka till Linda ikväll och sova där, dricka kaffe/cola/äta-skitgod-pizza och mysa sönder. Linda är också sjuk så det passar bra.. Antar att jag inte tänker publicera biler på min röda näsa, så här får ni några från helgen. 
 
 
 
På Circolo Degli Artisti (min favoritklubb just nuu<3)
Då "en drink" blir till fem, oops
 
 
 
 
 
 

Roma, Roma, Roma.

 
Det är i sådana här stunder jag är blir så jäkla sur på mig själv. Jag har suttit och läst igenom mina Rom-vänners bloggar, skrattat, nästan gråtit och NJUTIT av minnena av de dagar som så lätt skulle kunna glömmas bort i mängden utan en blogg som captured them. Själv har jag inte bloggat ett dugg. Ett halvår nu, i en av världens vackraste städer kommer jag nu för alltid endast minnas i mitt hjärta. Men det är väl minnas i detalj man vill göra, som bara går om det skrivs ned, right? Nu är det för sent. Men nog kommer vi ihåg det viktigaste ändå.. 
Den natten/morgonen då man hoppade på den Amerikanska tour guidens scooter, åkte upp till Gianicolo (Roms bästa utsiktsplats) för att se soluppgången och kanske stjäla en kyss eller två. Den där kvällen jag och Linda upptäckte Art Café första gången, som sedan blev en speciell soluppgång i Villa Borgheses morgondagg. Då vi blev rånade efter en helt otrolig kväll på en strandfest, på både pengar, mobiler och kameror. Den dagen Bella kom, och tog italienarna med storm med sin charm och skönhet i sina 15 cm klackar. Hon broked lilla Rickys heart, utnyttjade Pierre-Luigis kropp and fell in love with Mimo. Linda & Matt from South Carolina, a love story I'll never forget. Lika som med min, min sommar i Circeo då jag träffade Gennaro, kommer jag aldrig glömma, det satte sig lite extra i hjärtat. 
 
Vi har hunnit med det mesta här, jag har växt som person ENORMT mycket, skaffat så värdefull livserfarenhet, lärt mig att stå upp för mig själv och vara den jag vill vara. Vi har hunnit blivit kär (vissa mer än en gång), mognat, varit så otroligt barnsliga, unga, glada och livstörstiga.  
 
Campo Dei Fiori. Piazza Venezia. Trastevere. Piazza Bologna, San Giovanni. Dessa platser kommer för alltid att betyda lite mer. Vårat hem. Kärlek
 
So many times we walked home together.. 
Exakt här träffade jag Gennaro..
Lycklig.
Linda & Isabelle, världens bästa vänner.
Emma var här!
M&B
 
WITH LOVE ROMA
 
 
// Moa
 
 
 
 

RSS 2.0