You miss 100% of the shots you don't take

Jag kan inte med ord riktigt beskriva hur exhalterad och förväntansfull jag är för framtiden, men ibland är det svårt att inte tänka tillbaka och uppskatta den tid man har haft i sitt liv och hur tacksam och glad man borde vara, att allt blivit så bra ändå. Jag har verkligen haft en bra barndom, och här där jag är uppväxt kommer jag alltid kunna komma tillbaka till och associera till något bra och lyckosamt. Jag minns när vi var yngre, jag och mina bästa vänner, när livets guldkant var på sommarkvällarna då vi tog cykeln till Vikingakiosken och hyrde massa filmer, köpte godis och åkte hem och hade sena myskvällar. När vi åkte till Fjärran Höjder och badade, när vi klädde ut oss till filmstjärnor och drack coca-cola och låtsades att det var vin. När jag började högstadiet och fick min allra första förälskelse, och med det min allra första kyss och "fjärilar i magen" fick en helt ny betydelse. När man ville göra sig fin, började sminka sig och alltid åkte hem till en kompis innan man skulle fika med en söt kille. Det är så himla viktigt att uppskatta det som varit, istället för att tänka på saker man kunde gjort annorlunda, att leva i nuet och verkligen njuta av det. Jag vill inte vara gammal, och säga hur fort allt gick för att efter säga "tänk om jag..", jag vill vara gammal och kunna säga "tänk ATT jag..". Livet har SÅ mycket att ge, och det är så viktigt att ta vara på chanser man får, säga det man ville ha sagt, istället för att gå och undra. För som man säger, så sant, Jag ångrar hellre det jag gjort än det jag aldrig gjorde.

Njut av livet, det vackra livet.

Under the Tuscan sun

Åh, min favoritfilm. Vet faktiskt inte hur många gånger jag sett den, men ni vet hur vissa filmer kan ge en vissa känslor. Denna ger mig känslan att allt är möjligt när man går från botten, ungefär. Så är det ju i Italien, vilket gör den ännu bättre.

THE CURE FOR PAIN

NU är jag klar med allting i skolan! Jag är så lycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till, när jag skrev klart det sista igår var det som om en sten lyftes från mitt bröst och jag kunde äntligen andas ut igen. Inatt sov jag genom hela natten som en stock och vaknade inte upp med oroskänslor. Nu älskar jag livet.
Pancakes

En skön, varm tisdag med bara en lektion, lunch med Emma och hem och lägga sig i solen. Towe gjorde pannkakor vi nyss tryckte i oss. Sköna dagar som denna vill man ha oftare..

Har bara det bästa kvar(?)

Det är nu cirka två veckor kvar i skolan, och det är med blandade känslor jag lämnar det bakom mig. Jag har aldrig riktigt trott på dem som säger att skolan kommer vara den bästa tiden i ditt liv, för det har jag hört mer än en gång. Jag vägrar tro att mitt liv inte blir bättre än såhär, speciellt inte när jag planerat att det ska bli bäst på mitt sätt. Nu är det bara 4 månader kvar, och om allt går som planerat lämnar jag detta för ett tag, jag och Linda. Rom väntar!!

Well it's been a long time, long time now since I've seen you smile.

En av favoritlåtar. Jag är kär i Beirut, dom har så många bra låtar och just denna är en favorit. Vacker och lidelsefull, ungefär.


Vi blir inte snyggare än såhär

BÄSTA kvällen! Bland det roligaste jag gjort ♥

BALBALBALBALBALBALBALBALBAL

Och idag gör vi våran första och sista studentbal. Bilder utlovas i massor senare.. Nu börjar förvandlingen från ankunge till svan.
Förebild!!!!!!!!

Beirut

Jag älskar den här låten. Den ger mig en känsla av att vara kär, och får mig att känna mig som en gammal dam som ser tillbaka på sitt liv. Den skulle iallafall passa som soundtrack till en sån filmscen..

Grillning med världens bästa familj


Adrenalinkick kind of

Hej! Jag sitter här i soffan igen efter en två timmars lång powerwalk med Linda, min nya PT. Nu är jag lagom svettig och trött (jag lovar jag ska duscha) och kollar Friendzone på MTV. Det är så sorgligt när de blir rejected av sina bästisar?? Men vad tror dom. Snart ska jag ha supergrillning med familjen, det blir mysigt.

superfresh

"Dreams makes us know we're alive, and so does pain"

Visst är det egentligen så att vi alla upplever smärta och sorg så ofta som vi verkar känna lycka och extas? Det är faktiskt helt ärligt svårt att veta, för det är inget man hör om. Man får reda på allt roligt som händer människor, oftast genom Facebook och andra sätt, men det är sällan man får veta att folk också kan gå igenom exakt samma hjärtskärande sak som du själv gör, Ibland. Då är det inte så konstigt att man känner sig ensam, utan att kunna trösta sig med tanken att alla känner såhär någon gång. För jag vet inte om folk verkligen gör det? För det är inget dåligt, att känna sig ledsen ibland, inte egentligen. Det är kanske nyttigt, att känna att det faktiskt finns något där inne.

/ Sårad konstärssjäl :P

Arancione


Hade en lektion idag som jag inte gick på, istället gick jag upp tidigt för att plugga psykologi som jag har ett ogjort prov i imorgon. Till frukost blev det min favoritfrukt APELSIN och kaffe, jag älskar apelsin och kaffe. Det är konstigt att jag hatar allt med apelsininslag, t.ex. apelsinmuffins, apelsin-duschcreme, apelsinchoklad.. Men inte riktig apelsin. Mums!

Slice of HEAVEN

Råkade hamna i sängen med en slice of cheesecake.. Oops:P Nu ska jag underhålla kärlekshandtagen.

måndagmåndagmåndag

Denna dag har varit ganska bra. Jag har köpt biljett till efterfesten till brännbollen (på studentveckan), jag har varit hos underbara Evelina och fixat bort utväxten och lagt i massa nya slingor. Älskar att ta på håret när det är nyklippt, färgat och stylat. Blev jättenöjd, på bilderna ser det mycket mörkare ut på ena sidan men det är skuggan som gör det, och lampan som gör det ljust på andra sidan. Egentligen är det något mittemellan.

Trevlig måndag!

"..but you WILL find the guy, who will ruin your lipstick instead of your mascara"

Bläää blää på allt, på livet, på mig.

What is it about love, that makes us so stupid

Kan jag bara få vakna upp någon gång. Snälla Moa vakna

La femme avec les yeux lumineux

'
Hejhej! Gårdagen bjöd på finfest för Petra & Pauline, den hölls på Mingel & Bar down town, och det var massa folk och jääättekul! Eftersom det inte blev några bilder tog jag till några utav mina gamla favoriter istället..
Trevlig lördag :)

Den här ska jag titta på ikväll...

... Till en kopp té ♥

Nice Hairdo

Jag har tagit på mig det stora ansvaret att göra en balfrisyr på mig själv. Här är några jag tycker är fina, men frågan är om jag kommer behärska att göra någon av dem?? Det återstår att se..

Once upon a fairytale, in a place called lovetown


Man märker verkligen att det börjar dra ihop sig i skolan, jag har ungefär 50 saker kvar att göra och jag ORKAR verkligen INTE. Det känns som om jag behöver ny energi på något sätt, börjar bli lite trött på människor som hela tiden ska klaga på precis allting och liksom suga musten ur andra. Jag behöver verkligen bli lite pigg och glad för att orka allt det sista nu! Vilket jag ska. Nu är det inte långt kvar till studenten, och det är inte heller långt kvar tills jag kan påbörja en helt ny resa med en bästa vän. ♥

A girl can wait for the right man to come along but in the meantime that still doesn't mean she can't have a wonderful time with all the wrong ones.

Suttit och kollat runt på resor hela dagen. Efter en jobbhelg och fler framöver känns det som en större möjlighet att kunna ta sig någonstans i sommar, en resa till underbara Barcelona, Rhodos eller varför inte Paris skulle vara en dröm nu. Jag vill ha på mig en duvblå klänning, ha ljusrosa läppar och lockigt hår, höga klackar och trippa ner för en smalgata någonstans ute i Europa.. nu!
Fina outfitzzz


Bilder från weheartit. :)

Lite Valborg

Hej igen! Jag hade nog den roligaste Valborg man skulle kunna ha, allt flöt på så jävla bra, jag träffade massa nya människor och kan säga så mycket som att jag är kär i Uppsala (och dess kill-utbud en dag som denna...). Här kommer lite tråkiga bilder, men min kamera fick inte följa med när det riktiga partyt startade..


RSS 2.0