Stunden, sekunden

 
That moment. That second. Right there. Right then
 
Det är precis det livet handlar om. Stunder, sekunder av allt vad livet handlar om, vad som händer just där och då. Du blir kär. Du blir glad. Det händer, i den där stunden, i den sekunden, det som var och blev så jävla speciellt. 
 
Jag älskar de orden. Stunden. Sekunden..
 
 
 
La dolce vita
 

Altare Della Patria

 
 
Godmorgon!! Sitter på Helsingfors flygplats och dricker en blaskig Latte Macchiato och myser. Jag kan ju säga att jag aldrig ska ta en mellanlandning igen, det är SÅ inte värt det. 6 timmar här. Passar på att titta tillbaka på bilder och drömma mig bort..
 
 
 

Mozzarella

 
CIAO! Sitter på flygplatsen i Rom nu och ska åka   hem. Är ledsen och sur. Vill stanna. Inte haft Wifi på 3 veckor, därför har jag inte kunnat blogga. Och ärligt.. Jag har gjort sååå mycket roligt så har inte haft tid med det. Men ska blogga när jag kommer hem. 
 
FÖRRESTEN!! Flyttar tillbaka i september!!!! <3

MOT ARLANDA!

 
Övervikt i väskorna och nervösa som fasiken! På väg till Arlanda nu, hörs i ROOOOOMA.
 
 
 
 

Sorella

 
Min kärlek, min syster.
 
Varit otroligt skönt ute idag, finally! Njutit, packat och träffat Bella en sväng. Hon åker till London på tisdag på hemligt uppdrag, spännande va!! imorgon är det dagen före den stora dagen.
 
 

Linda & Bella

 
 
 
Var ute med mina älsklingar igår. Så fina är dem. 3 DAGAR KVAR
 

Solig dag, tack gud.

 
 

Hamburger

 
Emma lagade mat till mig, så jäkla gott! Se vad duktig hon är min husfru. Så jäkla mysigt att sitta i kvällssolen och käka. Vill ha fler såna kvällar.
 
 
 
(Föresten, ni som kommenterat och ville att jag skulle mejla er, har gjort det! Hoppas ni fått det :)

Princess nails

 
Gjorde dessa godbitar idag. Ska glittra iväg på dansgolven i Italien. Fyra dagar kvar!!
 
 
Köpte även en ny parfym idag, det blev Flora Collection - Gorgeous Gardenia by Gucci. Jag fastnade drekt för den! Det som är så jobbigt med mig och dofter är att jag kan älska en parfym så såå mycket, men har jag ett dåligt minne i samband med att jag hade den på mig kan jag knappt köpa den igen? Är lusigt det där med hur man förknippar minnen så starkt med dofter.. Kopplar "Miss Dior" med den sista månaden i Rom när jag bodde där, och hade sån fruktansvärd hemlängtan och mådde skit för det. Victoria Secret's True Escape från när jag var tillsammans med Giuseppe och vi broke up, (sprutade ner hans sov-t-shirt med den för att han skulle minnas mig och bli ledsen sista gången jag sov där när han var på jobbet HAHA). Sen fler.. Men, denna nya doft tänker jag ha en fantastisk sommar med och bara skapa fina minnen! 

RSS 2.0