The odds of bumping into him when you look like shit are even higher

En utekväll i Gävle, alla var fulla & glada, jag med. Jag hade världens roligaste kväll med mina bästa vänner tills jag sprang in i the one who broke my heart i slutet av kvällen, det kändes som om magen vändes ut och in och mitt hjärta dunkade hårdare än någonsin. Jag såg in i hans blåa ögon och när han kramade mig önskade jag att han adrig skulle släppa. Han luktar så gott
Fredagkväll

Ikväll har jag likt en classic Svensson hängt utanför Sibylla-kiosken på Söder, beställt två stora hamburgemål till mig och pappa, för att sedan köra hem i Volvon. Aj. Ikväll väger det mellan det jag borde göra och det jag vill göra. Borde verkligen plugga, men vill vara med Emma. Blir nog Emma..
Jag och min vackra sorella en gång i Italien.. ♥

Sleeping Beauty

Om jag skulle vara en Disneyprinsessa, så har jag alltid sett framför mig att jag är Törnrosa (Sleeping beauty), eller Svanprinsessan. Men med tanken på att få sova hur länge som helst, för att sedan vakna upp lika vacker till en prins som kyssser mig ur mina drömmar låter nästan perfekt. Jag som älskar att sova och snygga prinsar.
När jag har på mig min balklänning känner jag mig verkligen som en prinsessa, och det är helt otroligt. Jag känner mig ungefär som Törnrosa när hon dansar i slutet på filmen uppe bland molnen tillsammans med prinsen och hennes klänning magiskt byter färg...

"Been there done that..."

.. Fast nää. Men jag vill. Jag vill bo överallt.

NYC Ballerina

Blev så kär när jag såg den här reklamen, så himla vacker eller hur? Jag vill också ha silverglittrigt nagellack och dansa som en ballerina..

True friends are never apart, maybe in distance but never in heart


Har varit en kall, tråkig och regnig dag som egentligen inte borde räknas som en riktig dag. En sak som har hänt borde aldrig få hända någonsin. ♥ Det enda positiva den här dagen har givit mig är jobbet jag så gärna ville ha, vilket jag uppskattar jättemycket. Men vad gör det när ens vänner inte är lyckliga.
Min älskade Victor, jag önskar jag kunde göra dig lyckligast på jorden just nu. ♥

Todays feeling


Carrie Bradshaw, you got all the right words, and for that I will always love you.

I am thinking it's a sign, that the freckles in our eyes are mirror images, and when we kiss they're perfectly aligned

Har tagit det lungt hela dagen, försökt sluppit undan hostan och den rinnande näsan & ätit lunch ute i solen. Underbart när man kan sitta ute utan att frysa. Nu ska jag åka och jobba, ciao!

The worlds greatest


Åh gud det gör så ont att nått så nära kan va så långt borta

Jag börjar dagen med en dusch och ett early morning starbuckssmile. HH spelas i bakrunden när jag målar på mascaran, och han gör mig glad. Idag ska jag på provanställning som jag hoppas leder till mitt efterlängtade extrajobb, önska mig lycka till!

I wanna go, go, go


To Dublins fair city where the boys (accent) are so pretty..

It might sounds weird..

.. Men ibland kan jag få en känsla av att bara titta på människor, att han/hon är nog en sån människa som doftar väldigt gott. Ni vet, vissa kan man helt enkelt se på dem att de luktar gott samtidigt som vissa andra kan man se på och tänka tvärt om. Iallafall, här är några personer jag tror doftar gott:
♥ Katy Perry - Vet inte varför, men har alltid tänkt mig att Katy doftar friskt & sött,
på ett naturligt sätt, som beblandas med en kvinnlig sensuell parfym...? Ja!
♥ Lauren Conrad- Min första modeidol.. Hon är riktigt vacker, och även där får jag känslan
av att hon doftar fräsch och nyduschad blandat med guldig L.A-sol och glittrande bodylotion.
♥ Arielle Kebbel - Hon är bedårande vacker med honungsblont hår och bruna ögon, och jag skulle göra mycket för at få ha ett lika bländande léende. Plus att jag tror hon doftar jasmin och citrus.Och jag undrar, vad gör du ikväll

Det är underbart att tänka tillbaka på stunder som har förmågan att göra en lycklig. Saker man aldrig förväntade sig få uppleva i livet, en sprudlande kärlek som tvunget försvann lika fort som den uppstod. Det var sommar, jag var solbränd och hade fräknar på min näsa, mitt hår var blekt av solen och jag kunde ha linne med öppen rygg. Jag var i Italien med en av mina bästa vänner. Vi levde på nätterna, vi drack redbull vodka och skrattade som om vi alrig mer behövde bry oss, vi mötte folk jag älskade för en kväll och aldrig har jag känt mig så fri och lycklig. Jag träffade han som stal mitt hjärta, som har behållt en bit sen dess som jag någon gång vill ta tillbaka. Om jag inte får ta hans i utbyte. Jag tänker tillbaka på den här stunden, ögonblicket vid Castello di Miramare, där jag stod med min prins för sommaren. Hans ögon var grön-bruna, hans armar full av tatueringar och han hade en aura över sig som skrek spontanitet och spänning, och aldrig har jag varit så kär. Vi kysste varann som om det inte fanns något annat, i solnedgången, vilken klyscha, men att uppleva den klyschan är det vackraste som har hänt mig.
Det är lätt att komma ihåg dig idag i ett kallt och grått Sverige..

RSS 2.0