K V Ä L L S P R O M E N A D

Det blev en kvällspromenad med grabben i kylan, en kopp kaffe och "Den Hemlige Miljonären" på TV. Så bra, älskar det! Nu blir det mer geografi... Prov imorgon.

LOVELY MUSIC

Musik behövs alltid, när man är ledsen, glad, kär, i väntan på bussen eller när man pluggar. Eller kysser någon. Man kan hitta låtar som soundtrack till alla tillfällen. Jag älskar hur vissa låtar kan röra upp känslor och minnen, bara för att de spelades i bakgrunden det där ögonblicket du var riktigt glad. På så sätt kan bara ett klick på spotify göra dig riktigt lycklig igen. Iallafall i tre minuter.

T W O - L O V E R S

Jag älskar de gånger när man börjar titta på en film utan förväntningar, utan att ha sett trailern eller läst handlingen. Det gjorde jag igår, och det blev en hur bra film som helst.. Väldigt sorglig, det skärde i hjärtat när man kände Joaquin Phoenix obesvarade kärlek till Gwyneth Paltrow. Båda spelade verkligen sina roller jättebra, väldigt verkligt och vackert. En bra film som visar hur  ynklig och små kärlek gör oss och vad vi är beredda att göra för dem vi älskar villkorslöst.


Free yourself, slam the door

Fick en ny foundation av mamma idag. Blev så glad, behövde verkligen en ny, och att hon köpte en sån fin. Bästa mamma. ♥

And you were, so damn late


Frestelser..

... Vi omges av dem hela tiden. Frestelser är ofta njutning blandat med ångest, en bitterljuv känsla som känns ungefär likadan innan som efter man ger efter. Det kan tillexempel vara suget att äta den oöppnade Marabou-kakan i kylskåpet (trots att du lovat dig själv att hålla dig borta från sötsaker), en cigarett efter lunchen i skolan (även om du sagt till dig själv att det inte är värt att få lungcancer, ful hy etc för fyra minuters "njutning"). Det kan vara att ringa och sjukanmäla sig till första lektionen för en extra sovmorgon, köpa något man egentligen inte har råd med, gå ut och festa fast du är sjuk, eller bli förälskad i förbjuden frukt. Ja, vi omges av frestelser hela tiden, de stryker runt om oss och bara väntar på att vi ska vara dumma nog att ta oss för av dem. Jag har dock lärt mig att se frestelser som möjligheter istället. Möjligheter till att hitta nått bra i det dåliga, vilket man faktiskt gör vid vissa tillfällen. Så, ibland är det är faktiskt okej att ge efter. Hur ska man annars lära sig att göra rätt till nästa gång?

RSS 2.0