Via dell'amore

 
Det finns en plats i Italien, långt bort ifrån min verklighet vilket just nu är det kalla Sverige. En plats där det är varmt dag som natt, där kärleken spirar på gatorna och man känner saltvattenstänk ifrån medelhavet i luften. Platsen heter Ligurien och har bland det vackraste landskap jag någonsin skådat. I detta vackra Ligurien, finns en berömd promenadstråk som förbinder byarna Riomaggiore och Manarola som heter "Via dell'amore", vilket på svenska betyder "Kärlekens väg". Denna promenadstråk är ungefär en kilometer lång, och är känd över hela världen för sitt vackra och unika landskap. Jag tror djupt inom mig, att det är på den vägen, Kärlekens väg, som min framtida man kommer att fria till mig på. Om jag tar med han dit. Och trycker ner han på knä. Och köper mig en egen ring..? 
 
Hur det än går till, så är det här jag vill säga Ja.
 
 


 
Finns detta ens på riktigt?! 
 

Io amo i tuoi occhi.

Termometern idag visar 19 grader, det är varmt i luften så jag åt min frukost ute. Att starta dagen med en kopp kaffe och en god macka på altanen i morgonsolen har varit sällsynt den här kalla, regniga sommaren, vilket gör att man uppskattar det så mycket mer.
 
Ikväll ska jag träffa underbara Isabelle för en fika och en massa catch up från de senaste månaderna, guld värt! 
 
 

We are the ever-living ghost of what once was.

 
 
Jag kände det en morgon när jag steg utanför dörren. Solen sken som på en varm sommardag, men det var ändå kyligt i luften. Min favoritårstid är här igen, hösten. Jag vet inte vad det är, men det är alltid den här årstiden jag får ny motivation och nya idéer. Just nu är jag väldigt förväntansfull, det går framåt med körkortet vilket betyder att jag snart kan åka till Italien med Linda. Det jag väntat på i tre år är snart verklighet. Fattar. Inte. Att. Det. Är. Sant.
 
 

RSS 2.0