TJEJER

 
 
... Om ni någon gång åker till Rom (eller någon annanstans i Italien), är det väldigt troligt att ni kommer stöta på män. Män som till ytan är attraktiva, charmiga, roliga och romantiska, och framför allt, ITALIENSKA. Vem fantiserar inte om en romans i södern? Men det gäller att vara smart, PlaySmart that is. Det betyder att man måste alltid tänka kritiskt och ha "shame on you if you fool me once, shame on ME if you fool me twice"  bakhuvudet (men man ska såklart alltid ha som mål att inte bli fooled alls;).
Så nu tänkte jag ge er några exempel och tips helt enkelt. OM en kille säger någon utav dessa fraser till er, har jag bara en sak att säga.
 
Spring.
 
 
BACHELOR NUMBER 1, "A", aka The Italion Stallion.
 
 
 
= "I wish I could marry you", åh, är inte det varje flickas dröm att höra av en italiensk, ung snygg kille..? Nej. Inte av någon som faktiskt kallar sig själv, "Italian Stallion". SLUTA RING MIG NU
 
 
BACHELOR NUMBER 2 - "N". aka the GiantBaby 
 
= "That don't happen alot", kanske kan vara den största lögnen en italiensk horny teenage boy kan säga till en naiv svenska för att dra uppp kjolen på henne så snabbt som möjligt. Tur att jag är både street och PlaySmart, och tog genvägen mellan colosseo och Vittorio Emanuele för att komma därifrån.
 
BACHELOR NUMBER 3 - "C" aka ... The BADboy.. 
 
 
 
= Vilken kille som än säger så här, kan du vara säker på att han är PRECIS som "Italian boys" eller värre?! Herregud blir helt mörkrädd. Tur att man var playSmart än en gång. 
 
Och sist men INTE MINST,
 
BACHELOR NUMBER 4 - "G" aka Mr.Romance
 
 
 
= "Women is my drug". Så ärligt. Så brutalt. En framtidsstjärna. Vad tror ni händer? Jag är FAST. Nu är det dags att tänka utanför det PlaySmarta, och ligga steget före.. 
 
 
 
"Don't Play With Fire, Play With Boys"
 
 
/ M
 
 

Kommentarer
Postat av: Johannalovisa

Gud så härligt med italien!

Intresserad av bloglovin byte?

2013-09-19 @ 07:25:33
URL: http://johannalovisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0