Gråa Måndag

 
 
 
Dagen började med lunch på stan och med mamma och Towe, och titta lite i affärer såklart. Det var lika mysigt som vanligt att umgås med dem eftersom vi inte gör det så ofta nu för tiden. Efter det blev det en kaffe med Emma, jag åkte hem och sedan blev det bio; Snövit! Den var faktiskt bra. Imorgon väntar åtta timmars jobb på Plantagen. Godnatt!
 

1 år sedan

Nu är det ett helt år sedan jag gjorde den bästa resan någonsin med världens bästa Emma. Känslan jag får i magen när jag tänker på våran månad i Italien kan förknippas med rosa moln, glitter och söt cider. Obeskrivliga händelser och otroliga minnen jag alltid kommer komma ihåg, så länge jag än lever. Jag älskar dig Emma, och jag älskar dig, mig och Italien tillsammans. ♥ When are we going BACK?

Midsommar på landet.

 

MUMS

 
Det är inte direkt en tall dark and handsome lover from Paris, men det är iallafall en helt ok lover for the night.
 

Classic beauty

 
 
 
 
 
Tänk om det var såhär man skulle se ut idag. Make up - dramatisk eyeliner & rött läppstift, porslinshy och rosarosiga kinder, korsett, bedårande feminina klänningar och vackra GLANSIGA lockar.. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden, sitta på någon fancy restaurant i Hollywood och dricka ett glas vin tillsammans med Marilyn Monroe, Sophia Loren, Bette Davis och alla andra gamla stjärnor. Undra vad vi skulle prata om??
 
 

Jeanne - Lanvin

 
 
Det här är verkligen min favoritparfym, jag älskar den! Den luktar så lätt och blommigt, när man är nyduschad och har den här parfymen vill jag kunna lukta mig själv i nacken och håret. Nästa vecka på kryssningen ska jag även köpa en annan underbar parfym som jag känner på Emma varje dag, nämligen Viktor & Rolf - Flowerbomb. 
 
-"A women who doesn't wear perfume has no future."

Coco Chanel
 

VÄRME

 
 
 
Summertime

Sleepyhead

Var ner på stan en sväng för lite kvällsfika med Emma och Linda, det var så mysigt att sitta ute och dricka chailatte i den halv-varma luften. Nu ska jag kolla på "The Woman In Black" (med Harry Potter!!♥) och dricka té. Godnatt!
 

On a balcony somewhere in Europe..

 






TÄNK er känslan att ha en lägenhet utomlands, med en balkong full med växter med sten som värmts upp av solen bränner under fötterna.. Som man kan sitta på med en cappuccino i handen, andas in den varma luften och lyssna på folkvimlet nedanför. Mmmm, kanske kommer ha det någon dag om jag har tur?

Breakfast at Tiffany's





Idag åt jag den absolut godaste frukosten jag kan tänka mig. Knäckebröd med smör och avokado, kaffe med skummad mjölk och lite kanel på, och sen vattenmelon efter det. Priceless!

Snö & me


Hej alla! Idag har varit en ganska fin dag, lite sol och en dag på stan tillsammans med Emma och Linda. Jag köpte smycken på Hildebrands, två fina armband och två par örhängen från Snö som kommer glittra fint på min kropp i sensommaren. Nu ska jag dricka lite kaffe och ta tag i rumsstädningen, det behövs..










Helgen






Det har inte hänt så mycket, jag har jobbat hela helgen och bara tagit det lugnt. Älskar mitt jobb, är nykär i en arbetskollega. :) Här är några bilder från Fannys "stuga".. Kraam på er ♥



Som sommar

Nu har jag packat väskan för att spendera en natt i Fannys stuga, det blir lite vin, tjejsnack och mysimys.

I love you Moa

Det är som han sjunger till mig. What a dream



"Aldrig ska vi skiljas"

Har upptäckt en ny serie, som jag tycker väldigt mycket om. Den går på SVTplay och heter "Aldrig ska vi skiljas", det är en italiensk serie (hehe) där handlingen beskrivs såhär:

"Livet förändras dramatiskt för den till synes ovanligt lyckade familjen Giordani när yngste sonen plötsligt omkommer. Pappans mångåriga otrohet avslöjas, mamman glider in i mentalsjukdom, de tre kvarvarande syskonen splittras men söker också nya liv och kärlekar. I färgstarka skildringar av vars och ens öde vävs deras berättelser samman."


Moa Likes

Så fort jag får lön...

... Kommer ni hem till mig ♥

Darling don't get over me, get under me instead

"Nu börjar allvaret", en mening som sagts ungefär 1000 gånger från alla vuxna runt omkring. Allvar vet jag inte, jag tänker mest på det roliga. Allvaret kan också vara kul, att få mer ansvar, bli vuxen och så vidare. Men mitt allvar drar igång nu i veckan, imorgon ska jag jobba 9-18, sen ska jag och Linda nog börja fixa lite med anmälningsblanketterna till Au-Pair organisationen!! Om ungefär tre månader är vi förhoppningsvis i Italien, älskade Italien. Jag måste få se dig då



<3<3<3<3


En dag kvar

Helt overkligt. Imorgon springer vi ut, då är vi fria







STUDENTVECKA

Hallå, jag har ju haft studentvecka och fullt upp!! Det har varit så sjukt roligt, speciellt barrundan igår och brännbollen i måndags. Har just för tillfället inga bilder så jag snodde en från Victoria på mig och Linda..
Hunky dudes

HELGEN

I fredags var jag på min älskade kusin Sandras studentmottagning, hon var jättefin och lycklig och jag är glad att det snart är min tur! Igår var jag ut med några från klassen, riktigt kul hade vi :) Nu ska jag faktiskt snart sova eftersom imorgon är det dags för srudentveckan, förfest 07.30..

RSS 2.0